PERSONLIG TRÄNING

Jag är medveten om att varje person har sina egna anldningar och mål med träningen och det är självklart så att varje individs väg till träning och hälsa är olika. Jag hjälper inte bara mina kunder med ett träningsprogram, utan också att förbättra deras förmåga att dra ned på stressen för att öka kvaliteten i vardagslivet. Baserad på min kunskap i träning och psykologi utformar och genomför jag individualiserade livsstils- och träningsprogram för att hjälpa varje kund hitta sin fulla potential. Min expertis handlar om att identifera dina speciella behov och skapa en wellness-guide som passar in på just DITT liv. Du får genomgå en mångfaldig wellness-analys som visar din nuvarande hälsa och kondition. Därefter följer ett program för att ge dig de verktyg du behöver för att uppnå dina individuella mål. Om du är en person som lättare finner motivation i gruppträning, erbjuder jag träningspass på Crunch Fitness och Equionx. Om insidan av ett gym inte är något för dig, tränar vi utomhus. Jag har kunskapen och utbildningen. Du styr ditt program och avgör hur resultatet ska bli. Tillsammans skapar vi Livskraft!


COACHING I HÄLSA OCH VÄLMÅENDE

Få mer energi, upplev mindre stress och finn motivation till att skapa ett glatt, hälsosamt och balanserat liv. I detta 10-veckors program får du lära dig fyra grundstenar för att leva hälsosamt.  

  • RÄTT TRÄNING  
  • RÄTT NÄRING  
  • RÄTT VILA OCH ÅTERHÄMTNING  
  • RÄTT MENTAL ATTITYD

Vad är “RÄTT” för dig? Jag guidar dig att hitta din inre visdom och motivation så att du kan lära dig träna din kropp genom mobilitet, stabilitet, styrketräning och allt annat som kan vara nödvändigt och användbart i din egen wellness-resa. - Förstå och träna din kropp genom cardio, motstånd, vikter, core och funktionellt träning. - Skapa en hälsosam livsstil som varar.