SKAPA LIVSKRAFT VAR DU ÄN BEFINNER DIG PÅ JORDEN

Lär dig redskapen som hjäper dig att Skapa Livskraft, ny energi, och ge din kropp nytt liv och rörelse. Ge dina anställda en inspirations dag. Med min 3 timmars workshop, kan du ge Livskraft inspiration som en gåva. 

Workshopen inkluderar

Att Skapa Livskraft: En inspirerande föreläsning om mind body wellness. En sund kropp och en sund själ går hand i hand. De påverkar varandra dagligen, vare sig vill är medvetna om det eller inte. Föreläsningen inspirerar och öppnar ögon och hjärta inför din egen hälsoresa, och ger dig redskap att ta med på plats!

Bendable Body: En dynamisk rörelse resa Tanja själv skapat, med influenser från yoga, pilates, och mobilitets träning. En skön klass som kopplar ihop den fysiska med den psykiska och hjälper till kroppen att återhämta sig, men också förbereda för tuffare tag.

Sweat Party: En HIIT klass (high intensity interval training alternerar dynamisk och explosiv styrka med snabba konditions intervaller) som höjer din metabolism och energi på samma gång! 

For mer information om hur du kan boka en workshop klicka nedan!


Bendable Body 

Är en träningsform jag har skapat och som även är registrerat som ett så kallat “trademark”. Bendable Body kan beskrivas på ett sätt där du får möjlighet att utforska din kropp med hjälp av olika stretchningstekniker, kombinerat med de mest effektiva rörelserna från yogan och pilates.

CRUNCH FITNESS

8000 Sunset Boulevard | Los Angeles, CA 90046

323.654.4550

 

Body Challenge

En Equinox favorit. Hög intensitet, intervaller av cardio och styrketräning. Bra musik, bra energi, bra resultat … Styrka och kondition, helkropp och egen kroppsvikt, allt-i-ett klassen i intervaller. Det svettigaste partyt du varit på!.

EQUINOX

8590 Sunset Blvd, West Hollywood, CA 90069.

310.289.1900